Férfi NBII Férfi NBII Férfi NBII Futsal Heti menetrend Kosárlabda Női ANB I Zöld Női NBI Női NBI Röplabda

Eseménygazdad hétvége vár ránk

Ezen a hétvégén sem fognak unatkozni szurkolóink. Pikáns mérkőzésekre van kilátás valamennyi szakosztályunk mérkőzésein.

Férfi röplabdacsapatunk hosszú kihagyás után térhet vissza a pályára. Lónárt Péter tanítványai szombaton 13 órától mérkőznek meg a Gödöllői RC-vel. A két csapat október végén találkozott legutoljára, akkor 3-0-ás TFSE sikernek örülhettünk.

Női röpiseink az NBI következő fordulójában a friss feljutó PTE-PEAC csapatával játszanak, szombaton 16:00-tól. Ugyan a pécsi lányok hátrébb helyezkednek el a tabellán, többször is megnehezítették aktuális ellenfelük dolgát.

Női futsalcsapatunk ezúttal kivételes módon szombati napon lép pályára. Pádár Anitáék a DEAC otthonába látogatnak. Lányaink minden erejükkel vissza akarnak vágni a Magyar Kupában nemrég elszenvedett fiaskóért a Debrecennek.

Az ANBI Zöld csoportjában jeleskedő TFSE-MTK U23-as női kosárlabdacsapatának fiatal kosárlabdázói a Törekvés SE otthonába látogatnak. Kováts Gabriella lányai jelenleg a 3. helyen állnak, ellenfelük a 8. A találkozó vasárnap 17 órakor veszi kezdetét.

Férfi kosarasaink elképesztő menetelését lassan már követni sem bírjuk. Lehet ismét az NBII rájátszását tervezik megcsípni Boros Zoltán tanítványai? Ha megint győznek, akkor egy újabb lépéssel közelebb kerülnek ehhez, hiszen igazi rangadó vár 2. helyen álló csapatunkra. A MAFC Martos (4.helyezett) fogadja a srácokat vasárnap 18:00-tól.

Ha már feljutás… Férfi futsalosainknak minden esélye megvan az NBI-es feljutáshoz. Ehhez jövő hétfőn 20:30-tól hazai pályán kellene megcsípni az utóbbi fordulókban egyre jobb formában tündöklő Tihanyi FC csapatát.

Minden mérkőzés végeredményéről beszámolunk. Addig is szép hétvégét mindenkinek és hajrá TFSE!