Kosárlabda Női NBI/A

Erős ellenfél vár ránk

A Tipmix Női NB I/A 4. fordulójában, Október 13-án, szerdán, az ezt megelőző szezon 3. helyezettje, az Atomerőmű KSC Szekszárd csapata fogad minket otthonában.

A tavalyi csonkaszezon során velük is kétszer mérettettünk meg. Az első mérkőzésünket idegenben játszottuk, akkor egy lassú kezdés után tudtuk megtalálni magunkat. A félidei egy pontos, hazai vezetést követően, hol az egyik, hol a másik csapat irányított. A végén sajnos a hazaiak örülhettek, hiszen két ponttal többet tudtak dobni a mieinknél, így lett akkor a végeredmény 81-79.

A második meccsen mi fogadtuk őket a Városmajorban. A mérkőzés folyamán nem igazán sikerült megtalálni a ritmusunkat, így végig a vendég csapat tudott dominálni. Az első találkozót követően tudták már, hogy kikre, hol kell figyelni és nagyszerűen hatástalanítani is tudták az eredményesebb játékosainkat. A ritmustalanság ellenére nem adtuk fel a harcot, a negyedik negyedben még élt is a remény, így kilenc pontra meg tudtuk őket közelíteni. A végére viszont teljesen elfáradtak a lányok a küzdésben, így a végén 20 volt közte. Végeredmény:68-88

Az idei szezon során eddig csak két mérkőzést játszott a szekszárdi csapat, mivel az előző – Sopron elleni – meccsüket elhalasztották. Viszont azt a két meccset meg is nyerték a PEAC-Pécs (87-76) és a Vasas Akadémiával (63-90) szemben.

Az eddig látottak alapján erős csapatnak bizonyulnak a szekszárdiak. Most, hogy idén is megéreztük már a győzelem ízét, biztosak lehetünk abban, a lányok ismét a parketten fogják hagyni szívüket és lelküket, hogy folytatni tudják ezt a sorozatot!

Kiemelt támogató

Szakmai Partner

Kövess minket mindenhol!