Női NBI Röplabda

Érkezik a Békéscsaba!

Női NB I-es röplabdacsapatunk szombaton este 18 órától a BRSE fiókcsapatával fog megküzdeni hazai pályán.

A békéscsabai egyesület jelenleg két győzelemmel (BDSE, UTE) és hat vereséggel (VESC, MTK, Kispest, GRC, BVSC, Vasas) a tabella 8. helyét foglalja el. Lányaink két héttel ezelőtt a Vasas ellen arattak diadalt idegenben, a legutóbbi hétvégén viszont szabadnaposak voltak, így a jelenlegi állás szerint egy mérkőzéssel kevesebbet játszva a 2. helyen állnak.

A tavalyi szezon során kétszer találkoztunk a viharsarkiakkal. Az egyik mérkőzés 1:3-as idegenbeli, a másik pedig 3:0-ás hazai győzelemmel zárult a mi javunkra.

A BRSE fiókcsapatában csak utánpótláskorú, tehetséges fiatal röplabdázók szerepelnek. Joel Olazábal Herrea tanítványainak újfent motivált és koncentrált játékot kell nyújtaniuk, ha magabiztos győzelemmel akarnak zárni.

A mieink közül ketten is nevelőegyesületüknek mondhatják a Békéscsabai Röplabda SE-t, Tatár Gréta és Kucsera Jázmin személyében. Utóbbi játékosunk egyenesen a BRSE fiókcsapatának kapitányaként csatlakozott hozzánk az idei szezonra.

Fiatal liberónk, Kucsera Jázmin így vélekedik a szombati mérkőzésről: „A legutóbbi győzelmünk a Vasas ellen hatalmas lendületet adott csapatunknak, amit tovább kell vinnünk a következő mérkőzésünkre is. Jól ismerem a csabaiak játékát, mindent megtesznek majd annak érdekében, hogy megnehezítsék a dolgunkat, de ha fegyelmezett és pontos játékot mutatunk ellenük, újabb sikerrel zárhatjuk a  hetünket.”

Női NB I. – 8. forduló
TFSE – BRSE (12.09. 18:00)
Dr. Koltai Jenő Sportközpont, Budapest

A mérkőzés közvetítése az alábbi youtube csatornán lesz elérhető szombaton este 18 órától: https://www.youtube.com/@XMEDIASPORT/streams

Gyerünk lányok, hajrá TFSE!