Akrobatikus torna

Éremmel távoztunk az V. Budapest International Acro Cup-ról!

Október elején került immáron ötödik alkalommal megrendezésre a Budapest International Acro Cup, ahonnan éremmel távoztunk! A nívós rendezvényen, melynek helyszíne a Gerevich Aladár Nemzeti Sportcsarnok volt, összesen 12 ország képviseltette magát.

Szakosztályunk két egységgel kvalifikálta magát a BIAC-ra, őket Pék Szilvia vezetőedző és a szakág-vezető Mikolovics Zsuzsa kísérte el. A színvonalat ebben az évben is az izraeli, osztrák, német és lengyel csapatok hozták, de magas kvalitású versenyzőket delegáltak a többi ország versenyzői is. Volt egység Moldáviából, Csehországból, Szlovéniából, Szlovákiából, Angliából, Skóciából és idén először Hollandiából is.

A Youth leány kategóriában indult hármasunk Barabás Nóra, Palotai Kira és Szabó Nati a 14. helyen végeztek. Összesen 23 egység versenyzett, melyből 4 volt magyar. A szombati elődöntőn a trió 23.600 pontot ért el, ami sajnos nem volt elég a döntőbe jutáshoz, de így is legyőztek 2 magyar és hat külföldi csapatot.

A trió gyakorlata:

Nóri, Kira és Nati

Youth vegyes párosunk, Eszter Márton és Müller-Romnalin Khaohom bronzérmét szerzett! A szombati kvalifikációs napon 21,700 pontot kaptak a Nemzetközi Bírói Bizottságtól, majd a döntőben ezt 23,850-re javították.

A páros gyakorlata:

Marci és Khaohom

Gratulálunk versenyzőinknek a szép eredményekhez!

Kiemelt támogató

Szakmai Partner

Kövess minket mindenhol!