Egyetemi sport KEK

Eredményes szereplés a KEK-en!

Ahogyan már a TF.hu beszámolt róla, március 2. és 4. között rendezték meg a régió egyik legjelentősebb egyetemi szabadidősport-eseményét, a Kárpát-medencei Egyetemek Kupáját, amelyen hallgatóink számos sportágban értékes helyezéseket értek el.

Március első hétvégéjén, Budapesten került sor a XIV. Kárpát-medencei Egyetemek Kupájára, amely hosszú évek óta az ELTE BEAC és a Nemzeti Közszolgálati Egyetem közös rendezvénye. Az eseményen 1500 hallgató vett részt magyar és négy szomszédos ország egyeteméről.

A résztvevők kilenc sportágban, futsalban, kosárlabdában, röplabdában, alumni fociban, asztaliteniszben, nagypályás labdarúgásban, sakkban és dartsban mérték össze erejüket és tudásukat. A rendezvényen természetesen jelen voltak intézményünk hallgatói is, akik remek teljesítménnyel rukkoltak elő.

Férfi röplabda- és női kosárlabdacsapatunk az első helyen végzett a több egyetemi alakulatot felvonultató tornán, míg férfi kosarasaink a dobogó második fokára állhattak fel. A férfi futsaltorna gólkirálya a TFSE-s Suscsák Máté lett, míg a TF-es Fenyő Balázs a röplabda-, míg Kenyeres Anettet a női kosárlabdatorna MVP-jének választották. A TFSE-s Keresztesi Dávid is elhozott egy díjat: ő lett a pontkirály a férfi kosarasoknál.

Szöveg: TF.hu

Gratulálunk mindenkinek!