Férfi NBI Röplabda

Első bajnokinkon a Szolnokot fogadjuk!

NBI-es férfi röpiseink számára szombaton veszi kezdetét a 2022/23-as bajnoki sorozat. Első meccsünkön a Szolnoki Röplabda Klubot fogadjuk hazai környezetben, NBII-ből frissen feljutó újoncként!

Ellenfelünk az előző idényben az alapszakasz során 14 meccsből 6-on aratott győzelmet és 8 alkalommal szenvedett vereséget. Ezzel a muatóval az 5. helyen végeztek és így indultak a helyosztón, ahol a Rákosmente és a Nyíregyháza ellen léptek pályára. Mind a 4 meccsüket magabiztosan megnyerték, így komoly játékerőre számíthatunk.

Forrás: hunvolley

Mieink a felkészülés során két tornán is részt vettek, egy hazain, majd egy miskolcon rendezetten. Ezeken Lónárt Péter tökéletes visszajelzést kapott a csapat állapotáról. Elmondása szerint biztatóak az előjelek a fejlődés tekintetében. Ezt bizonyítja az is, hogy Németh Máté Teo meghívást kapott az U18-as válogatottba, amihez ezen az úton is gratulálunk! A találkozót megelőzően vezetőedzőnk így fogalmazott:

„A hétvégén Szolnok város csapata ellen kezdjük meg a bajnoki rajtot! 2 hónapos felkészülési időszakon vagyunk túl, a fiúk jó kondiban vannak és készen állnak. Nagyon jó öltözői hangulat van és ez minden edzésen meg is jelenik. Termeszetesen vannak mindig csiszolni való elemek, ezeken megállás nélkül dolgozunk. A szolnoki srácok ügyesek, lelkesek, bennük is él a bizonyítási vágy. A héten megbeszéltük mire kell figyelnünk ellenük és már várjuk az első síp szót! Mindenkit szeretettel várunk a „D” teremben szombaton 19:00-tól! Hajrá Rackák! Hajrá TF!!!”

TFSE – Szolnoki Röplabda Klub (10.01. 19:00)
TF „D” terem, Budapest

Hajrá srácok, hajrá TFSE!