MEFOB MEFOB FESZT

Elképesztő vízilabdás start, fájó futsalos vereség – MEFOB FESZT 1. nap

Női vízilabdázóink címvédőhöz méltó szerepléssel kezdtek a nyitónapon, női futsalcsapatunkra bronzmeccs vár holnap.

A debreceni MEFOB FESZT nyitónapján futsalos hölgyeink kezdtek, az ELTE Budapest együttesével néztek farkasszemet. Kifejezetten jól indult a találkozó, sorra jöttek a helyzetek, de sajnos a gól még váratott magára. Nem sokkal az első félidő vége előtt megszerezte a vezetést budapesti riválisunk, így 0-1-el vonultak pihenőre.

A folytatás már nekünk kedvezett és sikerült egalizálni, viszont ahogy egyre teltek a percek, megingott a védelem és két kontrát követően már 1-3 szerepelt az eredményjelzőn. Voltak még lehetőségeink a lefújást megelőzően, de nem tudtunk élni velük, így a végeredmény nem változott. A másik ágon az egriek 0-1-es vereséget szenvedtek a pécsiektől, emiatt holnap reggel 9:00-kor velük játszunk a bronzmérkőzésen.

forrás: fb/egyetemisport

A délután folyamán a víz vette át az irányítást. Címvédő vízilabdás lányaink érkezésével máris csobbanhattunk a medencébe, első ellenfelünk a PTE volt. Kissé egyhangúra sikeredett a találkozó, ugyanis 1:19-re nyertek a mieink, ráadásul mindenki gólt szerzett Lukács Dénes által irányított csapatunkból.

Nem volt idő a pihenésre, azonnal jött a következő ütközet az EKKE ellen. A lányok ugyanott folytatták, ahol abbahagyták, sőt jobb gólkülönbséggel tudtak nyerni. Az egriek ellen végül 5:25-re diadalmaskodtak a hölgyek, ezzel már csak egy lépésre vannak az újabb aranyéremtől, amit holnap az SZTE elleni utolsó meccsükön be is biztosíthatnak 11:40-kor. Tovább emeli a győzelmek dicsfényét, hogy a lányok csere nélkül ugrottak fejest a medencébe!

Holnap két új sportággal bővül a paletta, cheeleadinggel és tenisszel, emellett a vízilabda és a futsal küzdelmei folytatódnak / zárulnak le.

Hajrá TF, hajrá TFSE!