Férfi NBII Kézilabda Kosárlabda Női NBI Női NBI/A Röplabda

ELKÉPESZTŐ ÁPRILISI NYITÁNY!

Túlzás nélkül kijelenthetjük, hogy TFSE-s sikerekben gazdag húsvétunk volt.

Múlt csütörtökön férfi kéziseink drámai feltámadásának örülhettünk. Györfi János tanítványai 8 gólos hátrányból álltak talpra és szereztek egy nagyon fontos 24-25 arányú győzelmet a Dunakeszi otthonában.

Ugyanezen a napon férfi labdarúgócsapatunk is pályára lépett. Egy élmezőnybeli rangadó keretein belül 0-5 arányban szerezték meg a 3 pontot. Ezzel a sikerrel immáron a 3. pozíciót foglalják el a fiúk.

Pénteken női röpiseink NBI-es playoff küzdelmei folytatódtak, ezúttal hazai pályán. Az eddig „mumusnak” bizonyuló Gödöllői RC-t most 3-2-re tudták legyőzni a lányok, megtörve ezzel a szezon átkát.

Női kosárcsapatunk számára jelenleg a bajnoki 5-8. helyezés és az Európa-kupa a tét. (5-6. helyezettek jutnak be az EK-ba) Lányaink szombaton kulcsjátékosokat mellőzve arattak 66-73 arányú győzelmet a fővárosi rivális, Ludovika-FCSM Csata otthonában. Az egyik fél második győzelméig tartó párharc állása így 1-0 a javunkra. Folytatás 04.07-én, szerdán hazai környezetben.

Röpicsapatunk vasárnap is pályára lépett, ellenfél az alapszakaszgyőztes MÁV Előre BERICAP volt. A találkozó elejét ugyan picit álmoskásan kezdte Csépke Gábor és Lucas Alborch csapata, a második szettől viszont bekapcsoltak egy másik fokozatot lányaink és zsinórban három játékrészt nyerve 3-1 arányú sikerrel zárták a hazai rendezésű minitornát. Jelenleg fej-fej mellett áll a Gödöllői RC és a TFSE, így az NBI-es elsőség (+ az extraligába való feljutás) jövő hétvégén fog eldőlni a MÁV Előre által rendezett tornán.

Csapatainknak gratulálunk, további sikereket kívánunk!

Tartsatok velünk, hiszen ezen a héten is számos izgalmas TFSE érdekeltségű sportesemény lesz!