Közlemény

Együttműködési megállapodást kötöttünk a BioTechUSA-val!

Nagy öröm számunkra, hogy mától szakmai partnereink között köszönthetjük Európa egyik legnagyobb és legdinamikusabban fejlődő étrend-kiegészítő gyártóját. A BioTechUSA támogatást nyújt a Testnevelési Egyetem Sportegyesületének a 2021/2022-es szezonban.

Egy sportcélokhoz és egyéni igényekhez igazított étrend minden sportoló életében központi szerepet tölt be, hiszen a bevitt tápanyagok minősége és mennyisége nagyban befolyásolja a teljesítményt. Ez egyben azt is jelenti, hogy egy sportolói étrend összeállítása komoly szaktudást és felkészültséget igényel. A BioTechUSA-val kötött együttműködési megállapodásunk révén a vállalat kiváló minőségű, szabályozott környezetben és gondosan válogatott alapanyagokból készülő termékekkel segíti majd játékosainkat a 2021/2022-es szezonban. 

„A BioTechUSA több mint 20 éve van jelen az étrend-kiegészítők piacán, ez idő alatt pedig nemcsak termékeinket, hanem táplálkozással kapcsolatos szaktudásunkat is folyamatosan fejlesztettük és fejlesztjük, így egyaránt megbízható társ vagyunk a hétköznapokban mind a hobbi-, mind az élsportolók számáraszámára céljaik elérésében” – mondta Tóth Szabolcs Attila, a BioTechUSA marketingvezetője.

 „Hiszünk benne, hogy az egészség a legnagyobb kincs a világon, mintegy 1500 munkatársunk pedig folyamatosan azon fáradozik, hogy világszerte minél több ember élhessen egészségesebb, aktívabb és minőségibb életet. Nagy öröm számunkra, ha ebben a küldetésben olyan elhivatott, lendületes és profi csapattal dolgozhatunk együtt, mint a Magyar Testnevelési Egyetem Sportegyesülete, akiknek ezúton is szívből kívánunk eredményes felkészülést és győztes meccseket!