Férfi MEFOB Kosárlabda Női MEFOB

Egyeduralkodunk a MEFOBON!

Női és Férfi kosárcsapatunk is veretlenül vezeti az egyetemi bajnokságot!

Fotó: Borhi Mihály

Eddig hibátlanul teljesítenek kosrárcsapataink a MEFOBON. A lányok eddig 6/6 mérkőzést megnyertek, ezzel pedig a tabella legtetetjén 12 ponttal állnak. Előző mérkőzésükön (dec. 13.) a Szombathely (3.) ellen arattak nagykülönbségű győzelmet idegenben (60-106), a pontok majd negyedét Baa Dominika (25) vállalta – aki január elején sajnos hosszú időre kidőlt. A sorsolás fintora, hogy fent említett ellenfelünk érkezik hozzánk, tehát velük nyitjuk az újévet, remélhetőleg hasonlóan szép győzelemmel mint legutóbb!

Női tabella – Forrás: MKOSZ

A srácok sem teljesítenek különbbül, sőt, ők egyel több mérkőzést játszottak, így 7/7-es a veretlenségi sorozatuk! Legutóbbi mérkőzésüket ők is idegenben játszották, ráadásul nem is akátmilyet. Az összecsapás elejét még a házigazda SOTE uralta, de csak az első 4 percet. Ezt követően a mieink átvették a kezdeményezést és előnyüket a mérkőzés végéig megtartották, ezzel alakították ki a 71-90-es végeredmény. Soron következő ellenfelünket itthon, a tabella 3. helyét elfoglaló MOGAAC-ot fogadjuk. Ellenfelünket egyszer már sikerült legyőzni (okt. 12.) idegenben, a cél azóta semmit nem változott!

Férfi tabella – Forrás: MKOSZ

Mindkét veretlen csapatunk hazai környeztben lép pályára a mai nap! Hölgyeké az elsőbbség, 18:30-kor, a sort pedig az urak zárják 20:15-ös kezdéssel. A mérkőzések helyszíne a Testnevelési Egyetem „E” terme lesz.

Hajrá TFSE!