Férfi NBII Futsal

Egy újabb lépéssel közelebb?!

Férfi futsal csapatunk újabb komoly mérkőzés előtt áll ugyanis a Mad Dogs ellen kell bizonyítania Póta Balázs tanítványainak. A srácok legutóbb döntetlent játszottak az UTE otthonában most pedig hazai pályán bizonyíthatnak a fentebb említett formáció ellen.

A Biatorbágyra bejegyzett formáció jelenleg az 5. helyen áll, ami megegyezik az alapszakasz után elfoglalt pozíciójukkal. 3 győzelem és 4 vereség a mérlegük, de ami még fontosabb sokáig ők voltak az egyetlen olyan alakulat melyet nem tudtunk legyőzni hiszen több ízben is döntetlen született a 2 fél között. Azóta megtört ez az átok és elmondhatjuk, hogy minden riválisunkat sikerült legalább egy legyőznünk. A Mad Dogs egészen jó formát mutat az utóbbi időben ugyanis a legutóbbi 2 találkozójukon 17 gólt is szereztek a mi igencsak impresszív.

Ami pedig a mieinket illeti: sikerrel túl lendültünk a haladás elleni fiaskó után és ha ugyan az előnyünk a múlt fordulóban játszott döntetlen miatt csökkent is, az elszántságunk továbbra sem lankad. A bajnokság véghajrájában egyértelművé vált, hogy a Péccsel kell majd megküzdenünk a feljutást érő 1. helyért és úgy tűnik, hogy a végletekig izgalmas marad ez a csata.

A Mad Dogs ellen így nem lehet más a cél mint a győzelem, de a legfontosabb, hogy több pontot szerezzünk mint a pécsiek, ezzel is őrizve a 2 fél közti különbséget.

Helyszín: Elek Gyula Aréna

Kezdés: 20 30

Hajrá srácok, hajrá TFSE!!

Kiemelt támogató

Szakmai Partner

Kövess minket mindenhol!