Férfi BLSZ II Labdarúgás

Egy nehéz meccs végén a fiatal Nemes gólja döntött!

Nagypályás labdarúgóink az utóbbi időszakban mutatott jó formának köszönhetően hétről hétre feljebb találják magukat a BLSZ II. osztályának tabelláján. Ezúttal idegenbe – a Pénzügyőr SE Kőér utcai sporttelepére – látogatott Elekes József vezetőedző csapata.

A mérkőzést megelőzően 5. helyen álltak srácaink, igaz 2-3 mérkőzéssel kevesebbet játszottak, mint a mezőny egyes tagjai. A hétvégi ellenfél, a Pénzügyőr SE II. a mezőny alsó régiójából várta a találkozót (15.).

Csapatunk riválisai kivétel nélkül botlottak legutóbbi mérkőzéseiken, így kifejezetten fontosnak ígérkezett a 3 pont megszerzése. Közismert tény viszont, hogy a kötelező győzelmeket kifejezetten nehéz megszerezni és ez ezúttal sem történt másképpen.

A tegnapi találkozó első félideje eltelt azzal, hogy kiismerték egymást a csapatok, gól azonban egyik oldalt sem született. A második félidőre kiélezettebb lett a találkozó, többször is villant a sárga Bányay játékvezető zsebéből. Amikor már végleg azt hihettük, hogy gól nélküli döntetlennel zárnak a felek és mi is botlunk az élmezőnyhöz hasonlóan, akkor jött a csereként beálló, 9-es számot viselő ifjú titán: Nemes Martin, aki egycsapásra eldöntötte a mérkőzést. A győzelemnek köszönhetően nagyon fontos 3 pont került csapatunk neve mellé.

Nemes (narancs mezben) legutóbbi két mérkőzésünkön is csereként beállva szerzett gólt, gólókat.

Jelenleg 4. helyen áll csapatunk, ugyanakkor a tabella dobogósai kivétel nélkül több meccsen léptek pályára, mint a TFSE. A következő fordulóban – szombaton – a Kelen SC II-es csapatával mérkőznek meg srácaink. Érdekesség és büszkeség is egyben, hogy pontosan 5 hónapja vagyunk veretlenek bajnoki mérkőzéseken!

Így tovább sárcok & hajrá TFSE!