Férfi NBII Kosárlabda Rájátszás

Egy lépéssel közelebb a négyes döntő!

NB II-es kosarasaink vasárnap játszották a Keresztjáték 1. fordulóját Debrecenben, ahol nagy magabiztossággal arattak 22 pontos sikert a hazaiakon!

Boros Zoltánéknak már csak egy ellenfelen kell átverekedniük magukat, hogy a négyes döntőbe jussanak és a vasárnapi, idegenbeli sikernek köszönhetően már csak 1 lépés választja el őket a finálétól. A mérkőzés nem indult zökkenőmentesen, az első percek inkább a PRIMA SE II-ről szóltak, de szerencsére még épp időben tudtak reagálni.

Az 1. és a 2. negyed is szoros küzdelmet hozott, mindössze 5 pontos előnyre sikerült szert tennie a mieinknek a félidő előtt. Ám a 3. etapban felborult a pálya és 10 perc játékot követően 12 egységgel mélyült a felek közötti szakadék, majd a végjátékban még 5 ponttal tudtak jobbak lenni, így összesítésben 52-74-re nyerték az első meccset!

NB II. Keresztjáték, 1. mérkőzés
BKG-PRIMA Akadémia Debrecen – TFSE 52-74 (12-14, 13-16, 12-24, 15-20)

A magabiztos fölény még kifizetődhet a pénteki visszavágón, amennyiben feltámadna a Debrecen, hiszen a továbbjutáshoz 23-mal több pontot kellene szerezniük. Reményeink szerint azonban a fiúknak sikerül, akár egy hasonlóan szép győzelemmel megörvendeztetni a hazai közönséget!

NB II. Keresztjáték, 2. mérkőzés
TFSE – BKG-PRIMA Akadémia Debrecen (06.07. 20:30)
Dr. Koltai Jenő Sportközpont, Budapest

Sok sikert fiúk, hajrá TFSE!

Fotó: Borhi Mihály

Kiemelt támogató

Szakmai Partner

Kövess minket mindenhol!