Férfi NBII Futsal

Dunaújváros is bevéve!

Férfi futsalcsapatunk a bajnokság 10. fordulójában lépett pályára a tegnapi nap során, ahol a 9. helyen álló Dunaújváros volt az ellenfél.

A srácok egyedüli veretlen gárdaként utaztak az újvárosiakhoz, akik ugyan megnehezítették két fő riválisunk dolgát, de idén mindössze két alkalommal tudták győztes félként elhagyni a küzdőteret, így joggal bízhattunk egy újabb szép eredményben.

A találkozó első félideje sokáig nem hozott gólt, majd amikor már azt hihettük volna, hogy ez így is marad, akkor csapatkapitányunk Dudás Dani vette be az ellenfél kapuját (0-1). Ekkor két perc volt még vissza a szünet végéig és igyekeztünk őrizni az előnyt, azonban a dudaszó előtt nem sokkal kiegyenlített a hazai formáció (1-1).

A fordulás után igyekeztünk fokozatosan felőrölni a hazaiakat, ahogy azt a korábbi, nehéz meccseken is tettük. Tíz percnyi játék után sikerült ismét megszerezni a vezetést, mégpedig -nemes Martinnak köszönhetően (1-2).

Tehát a viadal finisének előnyből vághattunk neki, azonban tudtuk, hogy okozhat még meglepetést a Dunaújváros. Erre végül szerencsére nem került sor, mivel előbb Fehér Dani, majd Papp Zsombor is betalált, így ezúttal is bezsebeltük a három pontot.

Végeredmény: Dunaújváros Futsal – TFSE-BESTRONG  1-4 (1-1)

A sikernek hála továbbra is őrizzük listavezető helyünket és várhatjuk a következő összecsapást, ezúttal hazai környezetben a Tihany ellen.

Szép volt srácok! Hajrá TFSE!!