Férfi NBII Futsal

Döntetlennel zártuk a szezont!

Férfi futsalcsapatunk az utolsó fordulóra veszítette el első pozícióját, de így is volt még matematikai esély egy esetleges visszaelőzésre, bár ehhez a Pécs botlása is kellett volna, amellett persze, hogy mi hozzuk a saját meccsünket.

Sajnos a mérkőzés egyáltalán nem úgy indult, ahogy azt mi elképzeltük, hiszen a 3. percben vezetésbe került a Haladás. Gyorsan világossá vált, hogy magunkhoz kell térni, ami sikerült is: Fehér Dani egyenlített a játékrész felénél, de továbbra is inkább a vendégek akarata érvényesült. Ennek megfelelően újabb két találatot jegyezhettek, amire csak egyszer tudtunk válaszolni.

A fordulás után nem változtak az erőviszonyok, továbbra is rohantunk az eredmény után. Előbb 2-4-re, majd 3-4 re módosult az állás, de volt 3-5 is. Ekkor kicsivel több mint 5 perc volt hátra, így igencsak sietősre kellett vennünk a figurát. Ez a kívánságunk aztán szerencsére eljutott a srácokhoz is, sőt mondhatjuk úgy leginkább Gregus Ricsihez, aki egy perc alatt kétszer is beköszönt, ezzel döntetlenre mentve az összecsapást.

Végeredmény: TFSE-BESTRONG – Haladás VSE II.  5-5 (2-3)

 A képlet ránk eső része nem jött össze így, de időközben kiderült, hogy a Pécs viszont hozta a maga részét, ezzel ők lettek az aranyérmesek, a mieink nyakába pedig az ezüst került.

Szép volt srácok, gratulálunk az idei szezonhoz!

Kiemelt támogató

Szakmai Partner

Kövess minket mindenhol!