Futsal Női NBI

Döntetlennel tértünk vissza!

Szűk egy hónap után lépett pályára ismét női futsal csapatunk. A lányok akkor az ASTRA-HFC ÜLLŐ csapata ellen tudtak vendégként, egy gólgazdag mérkőzésen diadalmaskodni.

A hosszú kényszerszünet, illetve az elmaradt meccsek szerencsére akkora kárt nem okoztak, lányaink alázatosan készültek a mihamarabbi visszatérésre. Az ellenfelünk pedig az újonc Budaörs csapata volt, akiket hazai környezetben egy szoros összecsapáson tudtunk legyőzni.

 A találkozó előtt a budaörsi csapat fiatal kiválósága, korábbi játékosunk Bede Anna azt mondta: „A jelenlegi 3. helyünk egy szép eredmény, főként annak fényében, hogy újonc csapat vagyunk. Az első TF elleni meccs nem túl szerencsésen alakult a számunkra, így ezúttal mindenképpen győzni szeretnénk!”

A mérkőzést a lányok kissé kapkodva kezdték, ami a hosszú kényszerszünet miatt és a tétet tekintve abszolút érthető. A két egyesület ugyanis azonos pontszámmal áll a 3. és 4. helyen. Mindkét csapatnak megvoltak a maga helyzetei, de egyik oldalon sem sikerült ezeket gólra váltani. Az első félidő már úgy tűnt komolyabb izgalom nélkül lemegy, azonban egy csúnya ütközés után kapusunkat – Ősz Csengét – kellett ápolni, de szerencsére egy kisebb intermezzo után már tudta folytatni a játékot.

Első félidő: BUDAÖRS FUTSAL – TFSE-SZERTARSPORT.HU (0-0)

A második játékrész első pár perce már bíztatóbb volt a játék képe szempontjából, de ki kell mondani, hogy a rengeteg hiba nagyon töredezte a meccset. Pádár Anita biztos, ami biztos lőtt egy hatalmas felsőlécet, a gól viszont váratott még magára. A 23. percben aztán Tell Zsófia a szélen megiramodva be tudta centerezni a labdát és egy kisebb védői határozatlanságnak is köszönhetően Gruber Brigitta megszerezte a vezetést! A gól adott szerencsére némi önbizalmat a lányoknak, de résen kellett maradni, mert a találkozóban ez az egy, de maximum két gól volt benne és a budaörsiek is kezdtek egyre veszélyesebbek lenni. Ennek pedig meg is lett az eredménye. Egy labdavesztés után a hazai csapat gyorsan lekontrázott minket, amit gólra is váltottak. Bede Anna külsővel eltalált bombája igencsak szépre sikeredett. A folytatásban már nem volt változás, így összességében egy igazságos döntetlen született.

Végeredmény: BUDAÖRS FUTSAL – TFSE-SZERTARSPORT.HU (1-1)

A következő fordulóban, december 13.-án hazai pályán fogadjuk a Szekszárdi FC csapatát.

Hajrá lányok!!

Hajrá TFSE!!