Futsal Női NBI

Döntetlen Újpesten!

NB I-es női futsal csapatunk fordulatokban gazdag összecsapást vívott az Újpest FC otthonában. Összesen 8 gól született, ebből 7-szer a második félidőben zörrent a háló!

Az első játékrész viszonylag eseménytelenül alakult, egészen a 17. percig, amikor is megszerezték a vezetést a lila-fehérek, így 1-0-ás vezetés birtokában vonulhattak nagyszünetre. A második félidő már jócskán tartogatott meglepetést és az elsőhöz képest ég és föld volt a különbség.

Két perc alatt komoly fordulatot alakítottak ki a mieink, Kovács Szilvia és Varga Adél révén 1-3-ra átvettük a vezetést. 10 minutummal később megint változott a széljárás és kevesebb, mint 6 perc leforgása alatt újfent a hazaiaknál volt az előny, de ekkor már a hajrában jártunk. 4-3-nál Kovács Nikolett érkezett a megmentőnk szerepében és az utolsó pillanatban kiegyenlített, így végül 4-4-gyel zárult a találkozó.

Női NB I, 2. forduló
Újpest FC – TFSE-11Teamsports 4–4 (1–0)
Gólszerző: Botka B. (17., 40.), Kovács Anikó (34.), Singer-Kakuk (39.), illetve Kovács Szilvia (22., 24.), Varga A. (22.), Kovács Nikolett (40.)
TFSE keret: Ősz – Dióssy, Benkő, Varga A., Kovács Sz. Csere: Hargas, Kovács N. Vezetőedző: Viza Krisztián

A folytatásban Viza Krisztián lányai a DVTK Vénusz együttesét fogadják 09.24-én.

Gyerünk lányok, csak így tovább!

Kiemelt támogató

Szakmai Partner

Kövess minket mindenhol!