Férfi NBII Futsal

Döntetlen az UTE ellen!

Férfi futsalcsapatunk sikerrel javította ki a Haladás elleni csorbát a Pécs együttesével szemben, így visszakerült a győztes útra, amit az UTE ellen folytathatott.

A lila-fehér gárda elleni három meccs mindegyikét sikerrel abszolváltuk, ezért ezúttal sem lehetett más a cél. A találkozó azonban nem a mi szájunk íze szerint kezdődött, hiszen az UTE jutott vezetéshez, bár többször is előfordult már, hogy nem mi szereztük meg a vezetést.

Szerencsére a válasszal nem maradtunk adósak sokáig, ugyanis két perccel rá Dudás Dani tudott egalizálni, a lendületet azonban nem tudtuk meglovagolni, azonban ellenfelünk sem, így 1-1-es állásnál mehettek pihenni a felek.

A fordulás után nagyobb fokozatba kapcsoltunk, próbáltuk szépen lassan felőrölni ellenfelünket. A várva várt gól aztán nem is váratott sokat magára: Petroff Norbi köszönt be. Az örömünk sajnos nem lehetett teljes, mivel nem sokkal ezután kiegyenlítettek a hazaiak, ez az eredmény pedig nem változott a lefújásig.

Végeredmény: UTE – TFSE-BESTRONG  2-2 (1-1)

Gólszerzőink: Dudás, Petroff

A döntetlennek, illetve a pécsiek győzelmének következtében négy pontra olvadt az előnyünk, de ez közel sem ad okot az aggodalomra. Az UTE egy kellemetlen ellenfél, a döntetlen egyáltalán nem kudarc, a lényeg, hogy továbbra is a saját kezünkben van a sorsunk.

Folytatás hétfőn, hazai pályán, a Mad Dogs ellen!

Hajrá srácok, hajrá TFSE!!

Kiemelt támogató

Szakmai Partner

Kövess minket mindenhol!