BLSZ I Labdarúgás

Döntetlen a Testvériség ellen!

Labdarúgócsapatunk már sikeresen bizonyította, hogy helye van a BLSZ I. mezőnyében. Kék-fehér fiaink a legutóbbi fordulóban a Testvériség-Újpalota SE-t fogadták hazai környezetben.

Az összecsapást megelőzően mi a nyolcadik helyet, a Testvériség pedig a tizediket foglalta el. Az első játékrész gyors, magas szintű játékot hozott, ahol mindkét oldal neve mellett jegyezhettünk kezdeményezéseket. A mérkőzés tétjéhez hűen hajtottak a felek, gól azonban csak a félidő hajrájában esett, a vendégek részéről.

A szünetben mindkét edző felpörgette annyira sajátjait, hogy az első etapban látott tempó még tovább fokozódott. Érezhető volt, hogy riválisként tekintenek egymásra a csapatok. Egészen a véghajráig kellett várni egalizáló találatunkra, ami Béres Roland tökéletes szabadrúgásából érkezett. A meccs hajrájában nem maradtak annyiban az izgalmak, a vendégek az utolsó pillanatokban majdnem elvitték a három pontot, azonban a játékvezető lest ítélt, így maradt az 1–1.

A döntetlennek és a többi rivális bukásának köszönhetően megtartottuk 8. helyünket, amit tovább őrizhetünk, ha a 2022-es év utolsó mérkőzésén legalább döntetlen érünk el a 9. helyen álló Csepel UFC Kft. ellen.

Facebook

Szakmai Partner

Kiemelt támogató

Kövess minket mindenhol!