Férfi NBII Futsal

Döntetlen a Szigetszentmiklós ellen!

Férfi futsalosaink két héttel a REAC elleni gólparádét követően léptek ismét pályára. Ezúttal hazai pályán fogadták a Szigetszentmiklós együttesét, akik ellen eddig hibátlan volt a mérlegünk, a cél pedig nem is lehetett más, mint ennek a jó szériának a folytatása.

A mérkőzés nagyon lüktető iramban kezdődött, mindkét együttes előtt hamar komoly lehetőségek nyíltak. A vendégek 2-3 perc erejéig be is tudtak minket szorítani, de a védelmünk hősiesen állta a sarat.

A találkozó első tíz perce magas színvonalú játékot hozott, azonban a nagy helyzetek gólt nem hordoztak magukkal. Ebben a periódusban már inkább a szigetszentmiklósiak akarata érvényesült és többször is csak a szerencsén múlott, hogy nem szereztek vezetést.

Három kapufa után egy jól végrehajtott labdakihozatallal Reznek Donát ugrott ki, aki higgadtan elhúzta kapusunk előtt a labdát és hálóba talált (0-1).

Szerencsére a bekapott gól nem bizonytalanította el csapatunkat, nyomtak tovább a fiúk, ennek köszönhetően még a szünet előtt ki tudtak egyenlíteni, ami lélektanilag kiemelten fontos volt. A gólszerző Fehér Krisztián (1-1).

Első félidő: TFSE-SZERTARSPORT.HU – KISÉP FUTSAL SZIGETSZENTMIKLÓS (1-1)

A második játékrészt sokkal szervezetebben és jóval magabiztosabban kezdtük. Az első félidővel szemben most mi diktáltuk a tempót és látszott, hogy ez nem fekszik pest megyei csapatnak, akik többször is durva faultokkal próbálták gátolni a játékot.

A 26.percben aztán Dudás Dániel egy szép szólót követően adta be a szélről a labdát, amire Kocsi Henrik érkezett és közvetlen közelről fejelt a kapuba! (2-1)

A mérkőzés további részében a vendégek kispadja folyamatosan provokálta a miénket, mind a pályán mind a lelátón. Ennek ellenére mindkét csapat jól játszott és nyomás alatt tartotta a másik kaput. Négy perccel a találkozó vége előtt egy távoli lövésből tudott a vendég csapat egyenlíteni tudott (2-2).

A hajrára ennek megfelelően vészkapussal álltunk fel és igyekeztünk megszerezni a győztes találatot, de ez sajnos nem sikerült, így hosszú idő után ezúttal kénytelenek voltunk megelégedni egy ponttal.

Végeredmény: TFSE-SZERTARSPORT.HU – KISÉP FUTSAL SZIGETSZENTMIKLÓS (2-2)

Négy fordulóval a rájátszás vége előtt közel tíz pont az előnyünk az ELTE előtt, akik egy mérkőzéssel többet játszottak, mint mi.

A következő körben pedig Szombathelyre látogatunk, május 14-én pénteken!!

Hajrá TFSE!!