Férfi NBII Futsal

Döntetlen a nyitányon!

Férfi futsalcsapatunk az alapszakasz győzteseként kezdhette meg a felsőházi rájátszást, mégpedig a pécsiek otthonában.

Póta Balázs tanítványai kiválóan kezdték a találkozót, hiszen Hegedűs Dániel révén megszerezték a vezetést, majd még a félidő előtt Papp Zsombor növelte tovább az előnyt, így magabiztosan mehettünk pihenni a szünetre, bár a pécsiek már egyszer bizonyították, hogy képesek kétgólos hátrányból felállni.

Sajnos ez a forgatókönyv ismét bekövetkezett, ugyanis három, illetve négy percnyi játék után visszajöttek a meccsbe a hazaiak, így kezdődhetett minden elölről. Érthető módon flowba kerültek a baranyaiak, akik ekkor kezdtek csak igazán rákapcsolni, de szerencsére résen voltunk ezekben a kritikus percekben. Ezt jól bizonyítja, hogy nem sokkal az egyenlítés után ismét nálunk volt az előny: Papp Zsombor duplázott, aminek köszönhetően előnnyel vághattunk neki az utolsó bő tíz percnek.

A lendület azonban nem csak a mi vitorlánkat hajtotta, ugyanis még bőven a hajrá elött jött az ellenfél revansa, amivel párhuzamosan a végeredmény is kialakult.

Végeredmény: PTE PEAC-B BUILD&TRADE – TFSE-BESTRONG 3-3 (0-2)

Gólszerzőink: Hegedűs D., Papp Zs.(2)

Öröm az ürömben, hogy a közvetlen üldözőnk, az Újpest kikapott a Nagykanizsa ellen, így sikerült valamelyest távolodnunk a lila-fehér alakulattól.

Az alábbi eredmények születtek az első körben:

Így fest a tabella:

Folytatás egy hét múlva hazai pályán, méghozzá az Újpest elleni rangadóval!

Hajrá srácok, hajrá TFSE!!