Kézilabda Női NBII

Döntetlen a Fradi otthonában!

NBII-es női kéziseink a Ferencvárosi TC U22-es csapatával mérkőztek meg az Elek Gyula Arénában, ahol az összecsapás döntetlennel ért véget. Akárcsak a tavalyi szezonban, idén is egállal kezdett egymás ellen a két alakulat, mondhatni ez lassan szokássá válik.

Fotó: Varga Ibolya

Már a kezdősípszótól fej-fej mellett haladtak a csapatok. Az első félidő 15. percétől kezdett jobban nyomni a Fradi és néhány akciót követően 5 gólosra növelték az előnyüket, de ez nem tartott sokáig, ugyanis még a vége előtt visszazárkóztunk 1 gólra.

A második játékrészben sem jutottak dűlőre a felek egymással. Itt Herbert Krisztián tanítványai vették kezükbe az irányítást, azonban a hazaiak, hozzánk hasonlóan visszajöttek a meccsbe, sőt kicsivel a vége előtt még a vezettek is, de ekkor megint a sarkukra álltak lányaink és kiegyenlítettek.

FTC U22 – TFSE 29:29 (16:15)

Vezetőedzőnk (Herbert Krisztián) így fogalmazott a találkozót követően: „Elsőként kritikus leszek, hiszen nem igazán tetszett a mérkőzés. Kevesebb kapott góllal kellett volna lehoznunk a találkozót, melynek a végén óriásit mentettünk és pontszerzéssel zártunk az Elek Gyula Arénában. Tetszett a küzdőszellem és a lányok felfogása. Haladunk tovább és igyekszünk még jobbak lenni!”

Két fordulót követően a 4. helyen állunk. A követekező találkozónkat ismét idegenben játszuk, a jelenleg listavezető Szigetszentmiklósi NKSE ellen. Gratulálunk a hétvégi eredményhez lányok!

Kiemelt támogató

Szakmai Partner

Kövess minket mindenhol!