Férfi NBII Röplabda

Dágra látogatunk!

Január 11-én szombaton 20 órától a magyar férfi röplabdázás leghangulatosabb csarnokában, továbbá legszenvedélyesebb szurkolói előtt léphetünk pályára. Itt játszani eredménytől függetlenül nagy élmény és megtiszteltetés.

A hazaiak csakúgy, mint az őszi meccsen, most is esélyesebbek, azonban játékosainkon látszik a pozitív izgatottság, mindenki nagyon várja, hogy megmutathassa valós tudását, ezzel a múltkorinál szorosabb csatára kényszerítve a hazaiakat.

Csapatunkból kapitányunk és fiatal feladónk nyilatkozott.
Lónárt Péter: „Ugyanúgy várom a mérkőzést ellenük, mint az előzőt, igaz azon családi okok miatt nem tudtam részt venni. Gyakorlatilag hétről-hétre stabilabb játékot képviselve nehéz megmondani a mérkőzés végkimenetelét, hiszen nem nekünk van veszítenivalónk ezen a rangadón. Sok sikert kívánok Dágnak! HAJRÁ TF!!!

Gyenes Márió: „Az alapszakasz utolsó rangadója lesz ismét idegenben. Az előző mérkőzésnél valamivel jobb játékot szeretnénk nyújtani, akár szettet, szetteket lopni ellenfelünktől. A dági hangulat egy vendég csapat számára mindig kellemetlen. A sok szurkoló, a kerepelők, a dudák és a dobok hangja bárkit ki tudnak zökkenteni. Úgy vélem, hogy egy színvonalas mérkőzésre számíthatnak a kilátogatók. Hajrá TF!”

Előre fiúk, hajrá TFSE!

forrás: https://www.facebook.com/tfsevolley/