BLSZ I Labdarúgás

Csepelre látogatunk a 3. fordulóban!

Következő ellenfelünk a két fordulót követően 5. helyen álló Csepel-Csep-Gól FC lesz. Ami minket illet: előbb egy 4-0-ás idegenbeli, majd egy 0-1-es hazai vereséggel idítottuk az évadot. A tendnecia javuló, hiszen a Budafok II. papíron erősebb rivális és jóval összeszedettebben játszottunk már ellenük, mint az első fordulóban.

Fontos kiemelni, hogy Csepelről két csapat is részt vesz a budapesti elsőosztály bajnokságában. A Csepel-Csep-Gól eddig jobban teljesített, igaz vereséggel kezdték az évet, de otthon sikerült javítaniuk a SZAC ellen, ráadásul meggyőző, 4 gólos differenciával.

Pihenni nem nagyon lesz ideje Elekes mester fiainak, ugyanis a következő héten rajtol a Budapest Kupa, ahol a sorsolást követően a BLSZ II. 1. csoportjában szereplő RAFC-ot kaptuk első ellenfélnek. Nekik még nincs meccs a lábukban, mivel az ő bajnokságuk később veszi csak kezdetét.

Keretünkben többen is vannak, akik ismerik aktuális ellenfelünk játékerejét, így reményeink szerint sikeresen fel tudjuk venni a harcot és gólokig, akár pontszerzésig is juthatunk!

Hajrá fiúk, hajrá TFSE!

Kiemelt támogató

Szakmai Partner

Kövess minket mindenhol!