Férfi MEFOB Kosárlabda Női MEFOB

Brutális különbségekkel nyertünk, biztos továbbjutók vagyunk!

Női és férfi kosárcsapatunk kettős rangadót játszott hétfő este (03.13.) a kosárlabda MEFOB-on és mindketten brutális különbségekkel nyertek! A lányok 75, míg a fiúk 50 ponttal győzték le riválisukat.

Fotó: Borhi Mihály – TFSE

Kováts Gabriella tanítványai a Szombathellyel ütköztek meg, akit egyszer már sikerült fölülmúlni, de akkor csak 29 egységgel, most azonban 75 ponttal bizonyultak jobbnak. A legnagyobb különbség az utolsó negyedben alakult ki, ahol 24-2-vel zártak. Játékosaink közül többen is kimagasló teljesítményt nyújtottak és mindenki pályára lépett! Közülük is kiemelendő Király Andrea és Kenyeres Anett, akik 21 és 18 pontot szereztek a találkozón.

Forrás: MKOSZ

TFSE – SzOESE 105-30 (32-10, 24-8, 25-10, 24-2)

Forrás: MKOSZ

Már csak 1 forduló van hátra, amit a sereghajtó SMAFC-cal fognak vívni a hölgyek és amennyiben azt is sikerül megnyerni, úgy veretlenül zárják az idei kiírás alapszakaszát, amit nem mellesleg már biztosan megnyertek!

Boros Zoltán fiai is remekeltek a Ludovika elleni hazain. Az első félidőben még nem alakult akkora különbség a javukra, a másodikban már annál inkább. A pihenőt követően két negyed alatt 34 pontos előnyre tettek szert.

Forrás: MKOSZ

A fiúk teljesítményére sem lehet panasz, többen is 10 egység fölött zártak, közülük ezúttal Pozsik Zsombort emelnénk ki, aki egymaga 34 pontot szerzett és kiosztott 8 gólpasszt. Lepsik Riko ugyancsak piedesztára kerül és nála fontos még kiemelni a lepattanókat, összesen 16 szerepel a neve mellett.

Forrás: MKOSZ

A srácok előtt már csak egy akadály áll a Pécs személyében, de a továbbjutás már így is biztos a részükről. A kérdés már csak az lesz, hogy a keleti csoportból kiket kapunk majd ellenfélnek, ami a helyezés függvénye és ugye ez itt még bőven változhat az eredmények tükrében.

Gratulálunk az újabb győzelmekhez!