Atlétika

Bronzérem az összetett OB-ról!

Június 19-én és 20-án, Székesfehérváron került sor a Felnőtt, U23 és U20 Összetett Atlétikai Magyar Bajnokságra, ahol a TFSE atlétája, Raffai Péter képviselte egyesületünk színeit.

Péter az atlétika legnehezebb versenyszámában, a tízpróbában mérette meg magát a Fejér megyei megyeszékhelyen rendezett seregszemlén. Peti mind a tíz akadályt jól vette, kiegyensúlyozott teljesítményének köszönhetően végül a bronz érmet tudta megszerezni a gödöllőiek két kiválósága mögött!

A verseny kapcsán a következőket mondta:

„Összességében a pontszámommal elégedett vagyok, sajnos a verseny elején voltak nehézségek. A 100m (7.hely) és a távolugrás (8.hely) mostanában apróbb sérülések miatt nem az erősségem, most is hátráltatott egy fájdalom a 100m végén. Emiatt a távolugrás túl óvatos lett. Innentől kezdve próbáltam felhozni magamat a súlylökéssel (2.hely) és a magasugrással (1.hely). A sérülés sajnos a 400m-re is rányomta a bélyegét amiben összességében 7.helyet értem el. A második nap jobban indult, ahol megnyertem a 110m gátat, diszkoszvetésben 3., míg rúdugrásban 4. lettem. Sajnos nem volt lehetőségem rúdugró edzésre fedettpálya óta, így ezzel az eredménnyel elégedett lehettem. Ezek után gerelyhalyításban 3. míg 1500m-en a 8. helyen befutva értem el az összesített 3. helyet.

Gratulálunk ehhez a szép eredményhez! További sok sikert kívánunk!