Kézilabda Női NBII

Bravúros pontszerzés

Az NBII-es női kézilabda bajnokság északi csoportjában a TFSE alakulata egy egészen különleges mérkőzést vívott november 14-én a XVI. kerületi KMSE ellen. Rengeteg hiányzója van jelenleg Viglási Zsuzsának, így mindössze 13 nevet tudott a jegyzőkönyvbe írni edzőnk, ebből 3 kapus és 10 mezőnyjátékos, amely szintén nem a legideálisabb, ha egy kézilabda keretet vizsgálunk.

Ennek ellenére sikerült egy remek első 30 percet produkálni, amelynek végén egy gólos, 13:12-es vezetéssel vonultak pihenőre a felek.

A második játékrészben azonban kedztek jelentkezni a rövid kispad miatt a problémák, gyakorlatilag nem lehetett forgatni a csapatot, nem volt friss erő, aki új lendületet hozhatott volna. A hajrában a vendégeknek sikerült egyenlíteni, így döntetlennel zárult a találkozó.

Végeredmény: TFSE-XVI. kerületi KMSE 21-21

Nagyon fontos pontot szerzett a gárda, lélektanilag hatalmasat lendíthet a lányokon ez a kincset érő eredmény. Nem mehetünk el szó nélkül az egyéni teljesítmények mellet, igazi csapatmunka volt ez az X, mindenki hozzátett a legjobb tudása szerint.

5 játékosunk egyaránt 3 találatot szerzett: Szijártó Helga, Manczal Dóra, Rácz Alma, Herman Nikolett és Illés Petra. Továbbá a 21 gólból 20 akcióból született, amely szintén remekül világít rá az egység dominanciájára.

A következő játéknap november 22. vasárnap, amikor a Tatabánya csapatánál vendégeskedik női kézilabda csapatunk 18 órai kezdettel.

Hajrá Lányok, hajrá TFSE!