Férfi BLSZ II Labdarúgás

Bozsik tripla, fontos győzelem!

Labdarúgócsapatunk hétvégén hazai pályán fogadta a BLSZ II. középmezőnyéhez tartozó Goldball ’94 FC alakulatát.

A novemberi első mérkőzésen idegenben szereztünk 0–5 arányú győzelmet. A Goldball ezt követően jó szériát produkált, amivel sikeresen megragadtak a középmezőnyben. Csapatunk számára célkitűzéssé vált az éremszerzés, amihez ezúttal is győzni kellett.

A mérkőzés látképe azt sugallta az első perctől fogva, hogy mi vagyunk az esélyesebbek és szervezett játékunk kifizetődhet ezen a délutánon. Nem is kellett sokáig várni az első találatra, amit a 17. percben Bozsik Viktor József révén jegyezhetett csapatunk. A vezető találat további lendületet adott, 15 perccel később már 2–0 volt az állás a javunkra, a gólszerző ismét Bozsik volt. Ezzel az eredménnyel vonulhattak félidőre a srácok.

A második játékrészben nem sokat változtattunk játékunkon. Védelmünk stabil maradt, támadásaink pedig sokszor eljutottak a sárga-feketék kapujáig. Az i-re Bozsik tette fel a pontot a 86. percben, megszerezve ezzel önmaga és csapatunk harmadik gólját. A végeredmény maradt 3–0. Támadónk télen csatlakozott hozzánk, azóta háromszor jutott el mesterhármasig, 11 találatával pedig Faragó Milánnal osztozik a házi gólkirályi címen.

A dobogóért folytatott harc az utóbbi fordulókban még kiélezettebbé vált, ugyanis betlizett a Pestszentimre és a MUN is, a II. KER. UFC pedig felzárkózott, így 6 pont differencia van az első négy helyezett között.

Számunkra már csak négy mérkőzés maradt hátra a bajnokságból. Legközelebb a 10. helyezett ÚBV csapata ellen lépünk pályára május 20-án, csütörtökön. A cél nem lehet más, mint a győzelem, ugyanis a soron következő fordulóban közvetlen riválisaink, az I. helyezett Pestszentimre és a II. helyezett MUN SE egymás ellen lép pályára. Kiváló felzárkózási lehetőség ez tehát számunkra!

Hajrá srácok!!