Kézilabda Női NBII

Biztos bronzérmesként zárjuk a szezont!

Női kézilabdacsapatunk az FTC ellen zárja le 2021/22-es idényét az NBII déli csoportjában. A 9 hónapja tartó küzdelmeket már biztosan harmadikként fejezik be lányaink, akik az első ferencváros elleni küzdelemre nem feltétlenül kellemes emlékként tekinthetnek vissza. Akkor döntetlennel zártak idegenben, – vitatható játékvezetői ítéletek mellett – ezúttal pedig szeretnének visszavágni és győzelemmel befejezni az évadot.

Aktuális ellenfelünk április óta veretlen. Tette mindezt úgy a zöld-fehér gárda, hogy az ENUSE-t, az Érdet és a Vecsést is maga mögé tudta utasítani. Ami minket illet: Legutóbbi 4 mérkőzésünkön 2 győzelem (Vecsés, Érd) és 2 vereség (ENUSE, Cegléd) a mérlegünk. Kiemelendő ugyanakkor, hogy hazai környezetben 9 találkozón 8 győzelem és mindössze 1 vereség szól a nevünk mellett. Igaz, ezúttal hazai pályánk máshol lesz, hiszen a BMTE sportcsarnokban fogunk pályára lépni.

A vasárnap esti mérkőzés minden bizonnyal sok izgalmat és színvonalas játékot tartogat számunkra, ahol reményeink szerint méltó módon fejezhetjük be ezt a csodálatos, minden előzetes várakozást felülmúló kalandot!

2022.05.22. 18:30
BMTE sportcsarnok (Törley)
TFSE – FTC U22

Gratulálunk a ragyogóan csillogó éremhez hölgyek! Hajrá lányok, hajrá TFSE!

Facebook

Kiemelt támogató

Szakmai Partner

Kövess minket mindenhol!