Férfi NBII Futsal

Bevettük Savariát!

Férfi futsalosaink hétfőn este Vas vármegyébe utaztak, ami már önmagában sem sétagalopp, pláne, hogy a Haladás együttesében több NB I-ben szereplő játékos is visszajátszott. Mindezek ellenére a végén a mieink örülhettek és 3-4-re diadalmaskodtak a házigazda fölött!

Az első játékrészben mindkét fél tapogatózott, hogy megtalálja a másik gyengepontjait, így nem túl sok minden történt. A játékvezető a 6. percben kiosztott egy sárga lapot és Papp Zsombor révén, kicsit később megszereztük a vezetést. Ha az első nem is, de a második félidő már bőven tartogatott izgalmakat.

Rögtön a 23. percben történt egy gólváltás (Hunyadi), majd gyorsan rá is kontráztunk, amiből Kovács volt eredményes. Ezt követően kicsit visszaesett a tempó, de az idő a mi malmunkra hajtotta a vizet, sőt 8 minutummal a vége előtt Fritz is betalált, de még mindig nem volt vége. Mintha csak magára talált volna a hazai csapat, két perc alatt visszazárkóztak 3-4-re, de szerencsénkre túl későn kaptak észbe. Ellenfelünk vezetőedzője csalódottan nyilatkozott a mérkőzésről és kiemelte, hogy a gyenge teljesítmény kivizsgálása nem tűr halasztást, ezen felül gratulált a TFSE megérdemelt győzelméhez.

Férfi NB II. 1. forduló
Haladás VSE II. – TFSE-11Teamsports 3-4 (0-1)
Gólszerzők: Fehér Dániel (23., 38., 40.), ill., Papp Zsombor (13.), Hunyadi Mátyás (23.), Kovács Balázs (24.), Fritz Attila (32.)

TFSE keret: Nagyistván Balázs – Papp Zsombor, Tarjáni Péter, Korompay Ábel, Fritz Attila, Czeglédi Zsombor, Kovács Kristóf, Hegyi Áron, Sóvári Benedek, Kovács Balázs, Hunyadi Mátyás, Hegedűs Dániel

A fiúk következő meccsüket Dunaújváros ellen fogják játszani szeptember 15-én. Leendő ellenfelük az első fordulóban a nagykanizsaiakat fogadta, akikkel 3-3-as döntetlent játszottak.

Szép volt srácok!