Kosárlabda Női NBI/A

Bajnoki rajt a PEAC ellen!

NBI/A-s női kosarasaink számára szombaton veszi kezdetét a bajnokság, melyet egyből 4 hazaival indítanak! Első ellenfelük, már lassan mondhatjuk, hogy megszokott módon, az NKA Univesitas PEAC lesz. A tavalyi szezon során ugyanígy indítottunk, akkor sajnos vereséggel zárult a találkozó, 73–81 lett a végeredmény a vendégek javára.

Fotó: Hegedüs Gábor – MTK Budapest

Vége van a nyárnak és hűvös, de új szelek járnak. A lányok a felkészülés alatt megmutatták, hogy a keret régi és új tagjai egyaránt harcra készek és alig várják, hogy újra pályára lépjenek a Városmajorban. A csapat kőkeményen edzette végig az elmúlt hét hetet, ennek gyümölcsét pedig bízunk benne, hogy le tudják aratni az évad kezdetén.

Magyar Bianka vezetőedző hangsúlyozta, hogy mennyire fontos az alapok jó lerakása és kiemelte, hogy a védekézés az idei szonban kulcsfontosságú eleme lesz a játékuknak. A vele készült teljes interjú az alábbi linken is megtekinthető:

1. forduló: TFSE-MTK – NKA Universitas PEAC (09.24. 18:00)
MTK Kosárlabda Csarnok, Városmajor

A mérkőzés nem csak izgalmakat, de meglepetéseket is tartogat! A Jaromir Sörbisztró jóvoltából továbbra is van lehetőség INGYEN sör fogyasztására a mérkőzés időtartama alatt!

Az első negyed szünetében kisorsolunk 3 szerencsést, akiknek lehetősége lesz haza vinni az 1 MILLIÓ forintos fődíjjat, amennyiben sikerül hiba nélkül bedobnia egy ziccert, egy büntetőt és egy félpályás kosarat!

Továbbá fontos, hogy a belépéskor kapott jegyeket megőrizzük és magunknál tartsuk, ugyanis aki 3 mérkőzésen is jelen lesz, illetve ezt a jegyekkel alá is tudja támasztani, a negyedik alkalommal egy új TFSE szurkolói pólót kap ajándékba! Az akció a készlet erejéig tart!

Sok sikert a mérkőzésen és a nyereményjátékon is! Hajrá lányok, hajrá TFSE!