Kosárlabda Női NBI/A

Az UNI Győr csapatát fogadjuk

Női kosárlabdacsapatunk múlt héten a DVTK otthonában lépett parkettre. Magyar Bianka tanítványai mindent megtettek a győzelem érdekében, de az első félidőben eladott sok labda miatt, a második játékrészben mutatott jó teljesítmény ellenére sem tudták a lányok megfordítani a találkozót.

Forrás: MTK Budapest – Makó Éva

Következő ellenfelünk az UNI Győr MÉLY-ÚT csapata lesz, hazai környezetben. A győriek eddig három győzelmet és három vereséget tudhatnak maguk mögött. Mind a sikerek, mind a kudarcok a papírformát hozták.

Mieink a második győzelmükre hajtanak, ami legutóbb, a DVTK ellen egy hajszálnyira volt. Hatalmasat küzdöttek a lányok, fiatal játékosaink is egyre jobb formát mutatnak, így joggal bizakodhatunk a folytatást illetően. A vendég gárda sokat erősödött a tavalyi szezonhoz képest, már most látszik, hogy harcban lehetnek akár a TOP4-ért is, így biztosan nehéz lesz ellenük játszani.

Burján Laura teljesítményét vezetőedzőnk, Magyar Bianka is méltatta.
Forrás: MKOSZ

Iványi Dalma tanítványai nem sokat pihenhettek a bajnoki fordulót megelőzően, mivel szerda este még a Sepsiszentgyörgy otthonában Európa-kupa mérkőzésen léptek parkettre. A színvonalas játékoz hozó találkozón 70–65 arányban diadalmaskodott a házigazda csapat.

Nehéz mérkőzés vár a mieinkre, a Győr komoly erőt képvisel.
Forrás: Hunbasket

Az összecsapásra október 30-án szombaton, 18:00-kor kerül sor.

A találkozóra való belépés ingyenes, de érvényes védettségi igazolványhoz kötött!

A mérkőzés az alábbi linken tekinthető meg: https://mindigtvgo.hu/details?id=12048068&type=7&srcCarouselId=138

Hajrá lányok, hajrá TFSE-MTK!!