Kézilabda Női NBII

Az év legkeményebb mérkőzése következik!

NBII-es női kézilabdacsapatunk a legutóbbi hétvégét pihenéssel és hangolódással töltötte. Tabellát vezető lányaink úgy utaznak Szigetszentmiklósra, hogy 1 mérkőzéssel kevesebbet játszottak a riválisnál.

Herbert Krisztián tanítványai ősszel hazai környezetben teltházas meccsen fogadták a Szigetszentmiklóst. Akkor egy félidőn keresztül mi voltunk a jobbak, hiszen mindössze 9 gólt engedtünk ellenfelünknek, míg mi 11-ig jutottunk. A második játékrészben jött azonban egy nagyobb blokk, amikor húsz percen át nem tudtunk gólt szerezni. A vendégek megfordították a meccset és 17–23 arányban szereztek győzelmet.

A fenti eredmény alapos leckeként szolgált a bajnoki folytatásra. Jól látható, hogy a TFSE-s lányok egyszer sem szereztek 10 gólnál kevesebbet a második félidőben az azóta lejátszott 10 mérkőzésen.

A házigazda nincs a legjobb passzban, ugyanis legutóbbi mérkőzését elveszítette az Érd ellen. Remélhetőleg lányaink tehermentesen érkeznek meg majd az összecsapásra és felszabadultan tudnak majd játszani, végig élvezve a játékot. Vezetőedzőjük is elmondta, hogy ez a lehető legfontosabb!

Hajrá lányok, hajrá TFSE!

Kezdés: 2022.03.13. (15:00)
Helyszín: SZKSK Kézilabda Csarnok