Férfi NBII Férfi NBIII Futsal Női NBI Utánpótlás

A célok felett!

Futsal szakosztályunk vezetőjével: Sztranyovszky Márkkal elevenítettük fel az elmúlt szezont, továbbá szóba került a jelenlegi rendhagyó időszak.

  • Elégedett vagy a szezonban eddig mutatott teljesítménnyel?

A TFSE futsalszakosztályai egytől-egyig fennállásuk legsikeresebb szezonját futják. NBI-es női csapatunk a bajnokság véghajrájában meggyőző előnnyel áll a tabella élén.

Az NBII nyugati csoportjában jeleskedő fiaink az alapszakaszt VERETLENÜL abszolválták, a nemrég indult (NBI-es feljutásért zajló) Felső-házban pedig egyből a két legfőbb rivális ellen játszottak kulcsfontosságú mérkőzést, melyeket sikerrel vettek, így 5 pontos előnnyel állnak az élen.

A férfi regionális csapatunk szintén első helyen áll a bajnokságban, ahogyan a fiú utánpótlás csapataink közül az U20 és U18-as csapat is, U17-es csapatunkban 2 évvel fiatalabb srácok játszanak, akik egytől egyig kiváló teljesítményt nyújtanak az idősebbek között. UP alakulataink közös néven indultak az 1988 Déli FC-vel, akikkel remekül zajlik a közös munka.

Összességében nagyon boldog vagyok és büszke mindenkire!

  • Van kilátás a bajnokságok folytatására, vagy nem lesznek lejátszva a hátralévő meccsek? Mit tapasztalsz a szövetség felől?

Jelenleg fel van függesztve a bajnokság és a szövetség további határozataira várnak a csapatok. Véleményem szerint, ha elhúzódik a jelenlegi időszak, akkor le fogják fújni az idei kiírást. Nagy dilemma ugyanakkor, hogy hirdetnek-e végső győztest, vagy semmissé válnak az eddigi eredmények…

  • Szezon elején milyen ambíciókkal vágtatok bele az idénybe?

Csernai Gábor vette át az idény kezdetétől a szakmai irányítást felnőtt női és férfi csapatainknál. Az ő keze alatt egyértelműen szintet lépett alakulatunk, és a szezon kezdetétől bíztunk fiaink élmezőnyben való végzésében (titkon győzelmében), lányaink esetében pedig egy esetleges éremharcért zajló csatában.
A tabellára pillantván mindenki láthatja, hogy felülmúltunk minden előzetes célkitűzést

  • A játékosok hogyan kezelik a jelenlegi helyzetet? Mivel lehet fenntartani a motivációjukat egy ilyen időszakban?

Játékosaink mostanra egyénileg, otthon végzik felkészülésüket és bíznak a mihamarabbi pályára lépésben. Motivációt illetően a legnehezebb most talpon maradni, de úgy gondolom, hogy az eddigi szezon során már többször bizonyítottuk küzdeni akarásunkat, így a tűz nem fog kiégni se a lányokban, se a fiúkban. Most az egészségé a főszerep!

Remélem mielőbb találkozunk a pályán, addig is vigyázzunk egymásra!