Férfi NBII Futsal

Az égiekre is szükségünk lesz!

Férfi futsalcsapatunk az utolsó fordulóra érkezve csúszott vissza a tabella 2. helyére, ráadásul a mindent eldöntő Haladás elleni meccs kimenetelén túl a pécsiek találkozóján született eredmény is számítani fog, ennek fényében minden erőre és támogatásra szükségünk lesz!

Futsalos srácaink sajnos a lehető legrosszabb időszakban kerültek egy negatív spirálba, így a remek formába lendülő pécsiek megelőzték a mieinket. Három vereséget is elszenvedtünk a rájátszásban, ami a bajnokság ezen szakaszában – úgy tűnik – nem fér bele, hiába az egész éves kiemelkedő teljesítmény.

A legfontosabb viszont az, hogy továbbra is van esély. Ehhez gond nélkül kell vennünk a Haladással szembeni viadalt, annak ellenére is, hogy gyakorlatilag ellenük kezdődött el a lefele ívelő szériánk. Szerencsére vannak szép emlékeink is a szombathelyiekkel kapcsolatban, hiszen november végén legyőztük őket, az alapszakasz nyitó körében pedig egy igazságos döntetlent játszottunk.

A feladat tehát egyértelmű, viszont vigyázó szemeink ott lesznek a Pécs-Nagykanizsa meccsen és ha lehet ilyet mondani, utóbbi sikere nagy örömet jelentene nekünk.

Kezdés: 20:30

Helyszín: Elek Gyula Aréna

Hajrá srácok, hajrá TFSE!!