Férfi NBII Kosárlabda

Az alapszakaszban utoljára lépünk pályára itthon!

NB II-es kosarasaink Kandó SC elleni veresége villámcsapásként ért bennünket, de most pénteken helyre állhat a világ rendje egy újabb győzelemmel, ugyanis elérkeztünk az alapszakasz utolsó hazai mérkőzéséhez! A fiúkra ezen kívül vár még egy veresegyházi kiruccanás, aztán belecsapnak a csoportos rájátszásba, ahová a legjobb 3 kerül.

December elején találkozott egymással először a TFSE és a Budapesti Bikák U23-as csapata. Akkor Boros Zoltánéknak kellett idegenben pályára lépniük, de ezt inkább a házigazda bánta, mivel 39-91-re maradtak alul. Az első negyedben még tartották a lépést, ám a másodikban mindössze 3 pontot szereztek és a folytatásban sem tudtak sokkal jobban érvényesülni. Annyi változással számolnunk kell, hogy Kersztesi Dávid sérülés miatt nem fog játszani, illetve a csapatunkat évek óta erősítő Velkey József a Keleti csoportban szereplő Ceglédhez igazolt.

Bár a Kandó SC elleni mérkőzésen is esélyesebbnek számítottunk, mégis mi húztuk a rövidebbet, viszont a korábbi magabiztos idegenbeli siker ellensúlyozza, ha bárkiben aggodalom merülne fel. A másik, hogy a sereghajtó eddig egyetlen alkalommal sem tudott még nyerni és idegenben rendre rosszabbul teljesít, mint hazai pályán. Ráadásul két egymást követő napon kell bizonyítaniuk, ugyanis 15-én a MAFC-cal, 16-án meg velünk ütköznek meg!

NB II. Közép A – 2024.02.16. 20:30
TFSE – Budapesti Bikák U23
Dr. Koltai Jenő Sportközpont, Budapest

Sok sikert srácok, hajrá TFSE!

Fotó: Borhi Mihály – TFSE
Forrás: MKOSZ