Férfi NBII Futsal

Atyaég! Mi volt itt?

Férfi futsalcsapatunk a tabella utolsó előtti helyén tanyázó Szigetszentmiklós otthonában lépett pályára a tegnapi este során. Az előzetes kalkulált erőfölény ellenére sem mehettünk biztosra, hiszen a 2020/21-es szezonban mind a kétszer kellemetlen ellenfélnek bizonyultak a miklósiak.

Minden a legnagyobb rendben!
Fotó: Borhi Mihály – TFSE
Apróbb korrekciókra van csak szükség!

E gondolatok fényében üdítő látvány a hétfő esti találkozó jegyzőkönyvére pillantani, ugyanis egy félidőnyi játék után már három gólos előnnyel mehettünk pihenni. A házi góllövőlista két éllovasa (Petroff Norbi és Fehér Dani) mellett Fritz Attila vette be a hazaiak kapuját. A fordulás után alig négy perc alatt hoztuk azt eredményt, amihez előtte egy félidőre volt szükség. Gregus Richárd neve is felkerült a kivetítőre, majd Papp Zsombor is beköszönt. (0-7)

Ezután nem sokkal korábbi játékosunk, Fritz Balázs szépített, de a végszó ismét csak a mienk volt. A hátralévő szűk tíz percben újabb három gólt rámoltak be a fiúk, így egy igazi gólparádé kerekedett a hétfő estéből.

Végeredmény: KISÉP Futsal Szigetszentmiklós – TFSE-BESTRONG  1-10 (0-3)

Gólszerzőink: Petroff (2), Fehér D. (2), Fritz, Gregus (2), Papp, Sági, Nemes

Póta Balázs vezetőedzőnk így értékelte a találkozót:
„Végre sikerült nagyon jól elkezdenünk a meccset és csak egy kisebb játékvezetői intermezzo zavart be, ugyanis értelmezhetetlen piros lapok kerültek kiosztásra. Emellett sajnos Csóh Patrik sérülése is beárnyékolta az örömünket. A második félidőre sikerült ezeket a tényezőket kizárni és egy gól alatt tartani az ellenfelünket, esélyt se hagyva nekik.”

Innen is jobbulást kívánunk Csóh Patriknak!

KISEP-FUTSAL-SZIGETSZENTMIKLOS-TFSE-BESTRONG-1-10-MLSZ-adatbank

Továbbá fontosnak tartjuk megemlíteni, hogy Bagoly Barnabás, U17-es csapatunk tehetsége első ízben léphetett pályára felnőtt találkozón, amihez innen is gratulálunk!

Ezzel a sikerrel továbbra veretlenül loholunk az első helyen álló UTE után. A sors pikantériája, hogy a jövőhéten rendezik a veretlenek derbijét, ahol mi fogadjuk a lila-fehéreket.

Hajrá srácok, hajrá TFSE!!