Női NBI Röplabda

A TFSE előre megy, nem hátra!

NBI-es női röplabdacsapatunk ma este hatalmasat harcolva győzte le a MÁV Előre SC csapatát. Csépke Gábor és Lucas Alborch tanítványai az ősszel elszenvedett székesfehérvári fiaskóért álltak bosszút és milyen gyönyörűen tették!

Fotó: Borhi Mihály – TFSE

A találkozót higgadtan és koncentráltan kezdték lányaink, pontosak voltak a nyitások, jól sültek el a támadások és egyben volt a nyitás-fogadásunk is. Ennek eredményeként – ugyan szoros szettekben – de 2:0-ás vezetés szerepelt a nevünk mellett 49 perc játék után.

Ezt követően egyértelműen a vendégek pillanatai következtek. A harmadik játékrészben hamar 5 pont feletti különbségre tettek szert, amit stabilan tartottak, sőt tovább növeltek. 16–25-ös etapot zárva szorosan felzárkóztak mellénk.

Fotó: Borhi Mihály – TFSE

Akik követik a TFSE női röpiseit, azokban a harmadik szett után felmerülhettek azon emlékképek, amikor nagy riválisokkal szemben 2:0-ás vezetésről fordított az ellenfél… DE NEM MA!

A 4. szettben olyan helytállást és dominanciát láthattunk, amire ilyen parázs helyzetben még nem volt példa. Egyértelműen szintet léptünk és uraltuk a játékot, a végeredményt pedig 25–16-tal állítottuk be (3:1).

Fotó: Borhi Mihály – TFSE

A fantasztikus sikert követően Csépke Gábor így fogalmazott:

A győzelem kulcsa az agresszív támadás, a jó védekezés volt. Nagyon jól kezdtük a meccset. De mindkét szettet csak minimálisan nyertük. A harmadikban megint beleültünk, hogy megnyertük a meccset. De sikerült a negyedikre újra agresszívnak lenni. Gratulálok a lányoknak! Visszajött a meccsen az amit az edzésen mutatnak már hetek óta!

TFSE – MÁV Előre SC-Bericap 3:1 (24, 24, –16, 16)
Budapest, Testnevelési Egyetem „D” terem, 52 néző. V: Horváth M., Tillmann

TFSE: Halla G., Nagy V., Budaházy, Kökény, Poór, Vilánnyi. Csere: Boller (liberó), Radomszki, Benedek, Halla P., Török., Czakó, Smits. Edzők: Csépke Gábor, Lucas Albroch

Fotó: Borhi Mihály – TFSE

Ezzel a sikerrel (a Gödöllő botlásának is köszönhetően) a tabella élén nem más áll, mint a TFSE csapata!

Így fest a tabella most! – forrás: hunvolley.info

A következő fordulóban sem maradunk rangadó nélkül. Idegenben lépünk pályára a Gödöllő ellen február 19-én, szombaton 17 órától (helyszín: Monor).

Fotó: Borhi Mihály – TFSE

Elképesztő siker volt a mai, bravó lányok!

A találkozó teljes egészében visszanézhető:

Kiemelt támogató

Szakmai Partner

Kövess minket mindenhol!