Női NBI Röplabda

„A TFSE csapatában mindenki nyitott, kedves és tehetséges” – rövid interjú Budaházy Boglárkával

#Újonckörkép sorozatunk 6. részében Budaházy Boglárkát ismerhetitek meg. Bogi az elmúlt években a Vasas utánpótlását, korábban pedig a Delta csapatát erősítette. Posztját illetően center, és 19 évesen nálunk mutatkozhatna be az NBI-ben, amihez minden lehetőség adott az idei szezonban.

  • Üdvözlünk a TFSE-nél! Hogyan érkezett a megkeresés, miként vezetett az utad a Győri útra hozzánk?

Márton Ervin (szakosztályvezető) keresett meg egy nyári délutánon, mert hallotta egy volt csapattársamtól, hogy a TE-n szeretném megkezdeni az egyetemi tanulmányaimat. Egyszerű volt a képlet, ha már ide jönnék tanulni, játszhatnék is a csapatnál.

  • Miben más az idei szezonra történő felkészülésed a korábbiaktól, érzékelsz változást az intenzitásban, ritmusban? Kérlek számolj be néhány tapasztalatról, friss élményről.

A kondi sokkal keményebb, a labdás edzések hasonlóak, mégis annyiban eltérnek, hogy merőben más a csapat hozzáállása (mindenki jobban akarja, jobban jelen van a küzdés morálja), mint egy U21-es csapatban és ettől pörgősebbé válnak a feladatok.

  • Mit gondolsz a TFSE-ről? Elégedett vagy az összhanggal, felszereltséggel és a mentalitással?

Nagyon tetszik minden, örömmel tölt el, hogy itt lehetek! Szerintem egy egészen jó egység fog kialakulni a csapat háza táján, hiszen mindenki nyitott, kedves és tehetséges.

  • Milyen célokat tűztél ki a 2020/21-es idényre egyéni szinten? Vannak esetleg távolabbi terveid is a jövőre nézve a karriered szempontjából?

Egyelőre csak annyi a célom, hogy minél többet hozzak ki magamból és amikor csak lehet, bizonyíthassak a pályán. Remélem nagyon jól fogunk csapatként működni, mert akkor túlzás nélkül bármit el tudunk majd érni.

  • Ha nem a röplabdával töltöd az idődet, akkor miből állnak a napjaid? Tanulmányok és hobbik terén keveset tudunk rólad, mesélj kérlek erről az oldaladról nekünk.

Mivel most kezdem majd az egyetemet így szabadidőmben többnyire tanulni fogok, de ha úgy engedik a teendőim, akkor a barátaimmal szeretnék minél többet találkozni.

Hajrá Bogi! Hajrá TFSE!

Kiemelt támogató

Szakmai Partner

Kövess minket mindenhol!