Férfi BLSZ II Labdarúgás

A tabella tetejére repített minket a hétvégi győzelem!

BLSZ II-ben focizó fiaink nem kis téttel bíró mérkőzésen tudták legyőzni ellenfelüket a Budai Futball Club SE-t, hogy előlépjenek az 1. helyre! Mivel pontazonosság állt fenn, így nem is volt kérdés, hogy aki itt ma nyerni tud, az fog a tabella élére kerülni. Az őszi fordulóban idegenben tudtunk föléjük kerekedni (0-2), de azóta sok víz lefolyt a Dunán, ráadásul riválisunk egy 5 gólós győzelemmel hangolódott a találkozóra.

Tavaszi rajtunk szépre sikeredett 1 győzelemmel és 1 döntetlennel. Az ellenfélnek ez már nem ment ilyen jól, ugyanis a 2 meccsükből 1 győzelem és 1 vereség a mérlegük! Ez pedig egy igazi rangadóhoz méltó küzdelem volt. Az első félidő 36. percében Suskó értékesített egy büntetőt, ezt követően hazai előnnyel vonulhattak a csapatok pihenőre. A második játékrész elején még csak sárgalapok és cserék váltották egymást, majd a rendes játékidő vége előtt a 87. percben megérkezett a vendégek első piroslapja.

Forrás: MLSZ

Emberhátrányban kellett folytatnia a vendég csapatnak a maradék pár percet, de a hosszabítás 92. percében ismét csökkent a létszámuk. Gényi erre 1 perccel később góllal válaszolt, de ez már soknak bizonyult az ellenfélnek és a gól után ismét kaptak egy pirosat! A sípszó mentette meg a Budai Futball Club SE-t attól, hogy teljesen leamortizálják magukat, mi pedig ezzel a győzelemmel átvettük a vezetést és az élre álltunk.

Forrás: MLSZ

TFSE – Budai Futball Club SE
2-0 (1-0)
Gólszerzők: Suskó Ádám 36., Gényi Dávid 93.

A folytatásban a Pénzügyőr SE II csapatát fogadjuk március 25-én hazai környezetben.

Szép volt fiúk, hajrá TFSE!