Női NBI Röplabda

A tabella éléről fogadjuk az Újpestet!

NBI-es női röpiseink 2:0-ás hátrányból fordítva nyertek a Budaörsi DSE-Emericus otthonában a múlt héten! Erősen kezdett a hazai alakulat, de a szívünk a helyén volt, így fordítani tudtunk.

Az eredmény miatt 1 pont már csak az előnyünk a minket szorosan üldöző DVTK előtt úgy, hogy következő ellenfelünk a nagyágyúk számára mumusként ismert Újpest U21 lesz hazai környezetben. A lila-fehér fiatalok pontot csentek ebben a bajnoki kiírásban a DVTK, Veszprém, Vasas, Gödöllő alakulataitól is, ezzel jelezve, hogy bármikor meglepetést tudnak okozni. A lila-fehérek jó teljesítményét tükrözi a legutóbbi négy forduló is, hiszen rendre ponttal, pontokkal zártak.

Mieinknél jobb formát senki nem tud felmutatni a jelen idényben, sorozatban 13. győzelem szerepel a nevünk mellett úgy, hogy minden kihívót le tudtunk már győzni. A szombat esti találkozó fontos állomás a bajnoki pontvadászatban, ahol a papírforma melletünk szól.

2022 decemberében idegenben 0:3-ra győztük le az UTE-t alig egy óra játék után. Ezúttal is hasonló eredményben bízunk, azonban fontos játékosunk kiválásával nehezebb dolgunk lesz. Reményeink szerint sikerül megszerezni a győzelmet és újabb lépéssel közelebb kerülhetünk a célunkhoz.

TFSE – UTE U21 (04.21. 18:00)
TF „D” terem, Budapest

Sok sikert lányok, hajrá TFSE!

Kiemelt támogató

Szakmai Partner

Kövess minket mindenhol!