Női U19 Röplabda U10 U12 U13 U15

A röplabda ünnepe!

Kalocsai utánpótlás központunk szezonzáró Gálanapot rendezett június 11-én, szombaton! Közel 120 fős létszám, folyamatos mosolygás és szuper hangulat jellemezte a Városi Sportcsarnokban rendezett eseményt, ahol a házigazda TFSE-Kalocsa csapatain (U10, U13, U15, U19) túl a TFSE fővárosi fiú és leány bázisai (Lónyai, Neumann) jelentek meg, illetve a bajai Sugovica SE U15 is.

A feltörekvő tehetségek mellett a sportág legendája, Dr. Kotsis Attiláné Kincsesy Gabriella is tiszteletét tette Kalocsán, aki értékes tanácsait, gondolatait többekkel is megosztotta. Fantasztikus volt látni azt a lendületet, szeretetet és profizmust, mely Gabi néni szavaiból áradt.

Délelőtt 10:00-kor vette kezdetét a program, amit Rezák Szabó Anna, Kováts Ágnes, majd Kincsesy Gabi néni beszéde nyitott. Ezt követően elindultak a mérkőzések, ahol a legkisebb – manó (U10) – korcsoporttól egészen az U19-es korosztályig szerepeltek a fiatalok. A megszokott összeállításoktól eltekintve fiúk és lányok egymással és vegyes csapatokban is játszottak a nap folyamán. A főszerepben egyértelműen a sportág iránti szeretet volt, ami mindenkiből áradt, aki csak megfordult a csarnokban.

Ez volt az első olyan alkalom, ahol a TFSE röpladba szakosztályainak ilyen széles körű palettája megjelent. A hagyományteremtő jelleggel létrehívott rendezvény sikerén felbuzdulva biztosra vehetjük, hogy látjuk még ilyen szépen együtt a fiatalokat!

Köszönjük a szervezők és rendezők áldozatos munkáját! Hajrá TFSE!

Facebook

Szakmai Partner

Kiemelt támogató

Kövess minket mindenhol!