Férfi Extraliga Férfi NBI Röplabda

A MAFC következik!

Extraligás féri röplabdásaink első hazai sikerük után a MAFC-BME otthonába látogatnak szombaton 15 órától idegenben.

Aktuális ellenfelünk a jelenlegi tabella 7. helyén áll, míg mieink a 11. pozícióját foglalják el. A MAFC csapata 2024-ben eddig három bajnoki mérkőzést játszott, ezeken egy vereséget (MÁV-Előre) és kettő győzelmet (Kecskemét, DEAC) jegyez. A TFSE ezzel szemben „csak” két bajnokit játszott, melyek végeredménye egy vereség (Dág) és egy magabiztos győzelem (DKSE) lett.

A MAFC-cal összecsaptunk már a 2023/24-es szezon során, azon a mérkőzésen 0:3-as hazai vereséget szenvedtünk, de az első két kiélezett szettben sikerült megnehezíteni ellenfelünk dolgát.

Nagy Gergely tanítványainak offenzív és pontos játékkal kell meglepniük riválisukat, hogy fel tudják venni a versenyt a több külföldi játékossal felálló MAFC csapatával szemben.

Laczi Dominik, csapatunk liberó játékosa így vélekedik az összecsapást megelőzően: „Ha feljavul a blokkmunkánk és ezzel sikerül megfognunk az ellenfél légiósait, illetve erőszakosabban, nagyobb hatékonysággal tudunk majd támadni, akkor akármi kisülhet a szombati mérkőzésből!”

Férfi Extraliga – 15. forduló
MAFC-BME – TFSE (01.27. 15:00)
Pénzügyőr Sportcsarnok, Budapest

Szorítunk srácok, hajrá TFSE!

Fotó: Borhi Mihály