BLSZ I Labdarúgás

A listavezetőt fogadjuk!

BLSZI-es labdarúgóink a listavezető Unione FC-t fogadják a bajnokság 23. fordulójában. Elekes mester fiai nehéz helyzetben vannak, de lehet látni fényt az alagút végén. A két fél legutóbbi találkozója és a jelenlegi eredmények alapján nem mi vagyunk az esélyesebbek, de volt már rá példa, hogy borult a papírforma!

Fotó: Borhi Mihály – TFSE
Lássuk az eddigieket

Hosszú évek után sikerült visszakerülnünk a budapesti élvonalba, amiért kő keményen megdolgoztak a srácok. Mindenki izgatottan várta a bajnokság kezdetét, aztán jött az első pofon, a mások, a harmadik és így tovább. De aztán megtört a jég és első győzelmünket ünnepelhettük vendégként a Pestszentimre otthonában! Öt vereség után egy győzelem és később az Ikarust is legyőztük hazai pályán, majd jött a mostani éllovas és megálljt parancsolt, 2-0-ra kaptunk ki.

Fotó: Borhi Mihály – TFSE

Ezek után szép eredményekkel büszkélkedhetett a csapat, egészen novemberig végéig. A Csepel UFC-től elszenvedett hazai, 3 gólos vereség óta nem született győzelem és a 8. helyről lassan visszacsúsztunk a 11-re.

Forrás: MLSZ

Soron következő ellenfelünk valamivel jobb helyzetből várhatja az összecsapást. Eddig 22 forduló alatt csupán kétszer kapott ki, kétszer játszott döntetlent és 18 győzelmet tud felmutatni. Roppant nehéz feladat vár a srácokra az biztos, de nem lehetetlen a pontszerzés, mint azt az ábra is mutatja.

TFSE – Unione FC (04.07. 19:30)
Budafoki MTE Sporttelep

Sok sikert fiúk, hajrá TFSE!