Egyéb kategória

A listavezetőt fogadjuk!

Női futsalcsapatunk hatalmas fordítást vitt végbe a legutóbbi fordulóban és ezzel együtt elképesztő sikert aratott a Tolna ellen, mely együttest első ízben tudott legyőzni a szezon során. A következő körben a bajnoki és kupa címvédő DEAC-ot fogadjuk.

A debreceniek továbbra is őrzik veretlenségüket, aminek köszönhetően meggyőző fölénnyel vezetik a tabellát és mindössze három alkalommal játszottak döntetlent: kétszer a Tolna és egyszer a Budaörs ellen. A hajdúságiak kerete messze a legkiemelkedőbb a honi mezőnyben – gondoljunk csak arra, hogy hány játékost delegálnak a válogatottba és hogy milyen fölényt tanúsítanak a mérkőzéseiken.

Ennek tudatában hatalmas fegyvertény, hogy az előző találkozónkon kétgólos előnyre is szert tudtunk tenni, viszont a hajrában felőrölt minket a civis alakulat, így nem jött össze a meglepetés.

Jó jel azonban, hogy hosszú időt követően megtörtük a Tolnával szembeni átkot, ami erőt kell adjon a mostani viadalra, hiszen minőségi együttes a Tolna és a velük szembeni előny is egyre nagyobb, így jó eséllyel a bajnoki aranyért küzdhetünk majd a helyosztókon.

A tét tehát nagy, szóval ráfér a hölgyekre a bíztatás!

Kezdés: 18:00

Helyszín: Vasas-Sterbinszky Amália Sportcsarnok

Hajrá csajok, hajrá TFSE!!