Férfi NBII Kosárlabda

A listavezető után, jöhet az ezüstérmes!

NBII-es férfi kosarasaink a bajnokság előző fordulójában meglepetésgyőzelmet arattak az addig veretlen MAFC-Martos vendégeként. Ezúttal is mérföldkőhöz érkeztek a srácok, mivel következő ellenfelük a 10 győzelemmel és mindössze 2 vereséggel álló, második helyezett Százhalombattai KSE lesz!

Fotó: Borhi Mihály – TFSE

Boros Zoltán tanítványai előtt újabb lehetőség adódik, hogy komoly bravúrt vigyenek végbe ezzel az összecsapással. Riválisuk a korábbi fordulóban az SZPA-t győzte le (115-52) hazai környezetben, azonban azt megelőzően vereséget szenvedett a listavezető Martostól (75-57).

A vendégek tavaly a másik csoportban tevékenykedtek, ott viszont bronzéremig meneteltek. A rangos riválissal legutóbb a 2020/21-es szonban találkoztunk utoljára, akkor mind a két mérkőzésen felül tudtunk kerekedni rajtuk, sőt a bajnokság pontvadászatában a második helyen végeztünk, míg a százhalombattaiak a hatodikon. Azóta sok víz lefolyt a Dunán és jelenleg ők állnak jobban, de ez a Martosra is igaz volt! Reményeink szerint ez a küzdelem is hasonló fordulatot vesz.

Forrás: MKOSZ

TFSE – SZKSE (01.27. 20:30)
TF L2 terem, Budapest

Sok sikert srácok, hajrá TFSE!

Kiemelt támogató

Szakmai Partner

Kövess minket mindenhol!