Női NBI Röplabda

A következő megálló Balatonfüred!

NBI-es női röpiseink még ki sem pihenték a Magyar Kupa fáradalmait, máris utazhatnak a bajnokság 2. fordulójának helyszínére! A lányok következő megállója Balatonfüred, ahol a Szent Benedek RA fiókcsapatával mérkőznek meg.

Ellenfelünk az első fordulóban 3:1-es vereséget szenvedett a Gödöllőtől, míg Joel Herrera tanítványai az újonc BVSC-Zúglót verték idegenben ugyanilyen arányban. Érdekesség, hogy kék-fehér hölgyeink eddig csak a Kupában szerepeltek hazai pályán és legközelebb majd csak a jövőhéten játszanak itthon a bajnokságban.

A ma délutáni összecsapáson mi számítunk az esélyesebb félnek, azonban fontos kiemelni, hogy a házigazda fiatal, lelkes akadémistákkal teletűzdelt egységet alkot, akik kellő siker és játékéhséggel rendelkeznek. Erről tesz tanúbizonyságot a Gödöllő ellen is megnyert szettjük. A mieink sem panaszkodhatnak az életkor kapcsán, számos fiatal tehetség rejtőzik sorainkban, akik mellé párosulnak a rutinosabb klasszisaink. A mai találkozón szoros szettekre lehet számítani, ahol reményeink szerint mi járunk sikerrel.

Forrás: hunvolley

Szent Benedek RA – TFSE (10.30. 16:00)
Szent Benedek Gimnázium, Balatonfüred

Sok sikert lányok, hajrá TFSE!