Férfi NBI Futsal

A képlet egyszerű: győznünk kell!

Férfi futsalcsapatunk három hét után lép ismét pályára, ezúttal a Nyírgyulaj vendégeként. A srácok legutóbb sikerrel vették a Kistarcsa elleni összecsapást, ezzel életben tartva az egyenes ágon való bentmaradást.

A szintén újonc kistarcsaiak legyőzése – ha úgy tetszik – kötelező volt és nincs ez másképp a gyulajiakkal szemben sem. Itt azonban nehezebb dolgunk lesz, hiszen idén mindössze egy döntetlent tudtunk elérni ellenük. Ez utóbbit viszont a rájátszás során hoztuk össze, ami adhat okot a bizakodásra.

Győzelemmel felérő döntetlen volt a legutóbbi, egymás elleni mérkőzés!
Fotó: Borhi Mihály – TFSE

A formát illetően nem lehet okuk a panaszra a nyírségieknek, ugyanis jelenleg két ponttal vezetik a tabellát, annak ellenére, hogy harmadik helyen vágtak neki a bajnokság ezen szakaszának, ráadásul nem is kicsi hátránnyal. Az Aramis csapatának egyszer tízet, majd hatot, a Kistarcsának pedig tizenhármat rúgtak és a Kecskemétet is le tudták győzni – egyedül mi tudtunk megálljt parancsolni nekik.

A nyírségiek Matheus nélkül is komoly erőket tudnak mozgósítani.
Forrás: Nyírgyulaj Facebook

A mi mérlegünk sajnos nem ilyen fényes, de az Aramistól kapott nyolcast leszámítva hoztuk a papírformát, sőt a Kecskemét otthonában az utolsó másodpercekig nyitva állt a pontszerzés lehetősége.

Ezek fényében a Nyírgyulaj vághat neki nagyobb eséllyel a viadalnak, de afelől biztosak lehetünk, hogy a mieink szívüket-lelküket kiteszik a pályára!

Hasonló pillanatokat várunk a mostani meccstől is!

ÉLŐ KÖZVETÍTÉS:

https://www.youtube.com/watch?v=GqDTid5hwAY

Hajrá srácok, hajrá TFSE!!