Férfi NBI Futsal

A Kecskemét együttesét fogadjuk!

Férfi futsalosaink a rájátszásban utoljára lépnek pályára hazai környezetben, mégpedig a Kecskemét gárdájával szemben. Soltész Levente tanítványai a Nyírgyulajtól elszenvedett – fájó – vereség után egy jóval nehezebb formáció ellen szeretnének helyt állni, ami legutóbb ugyan sikerült, de a győzelemmel felérő egy pont végül nullára olvadt a Kecskemét otthonában.

Az egy héttel ezelőtti, nyírségi látogatásunk ugyan jól indult, ennek ellenére felül tudtak kerekedni rajtunk a gyulajiak – éppúgy, mint soron következő riválisunk otthonában. A kecskemétieknek anno nem sokon múlott a felső-házba való bejutás, azonban az alsó-házban jóval döcögősebben halad Bács-Kiskuniak szekere. Rögtön egy vereség az Aramistól, majd egy kín-keserves siker a mieink ellen, de a Kistarcsa már nem okozott gondot a hírös városiaknak.

Legutóbb jobban hajrázták a kecskemétiek.
Kép: Borhi Mihály TFSE

Nálunk sem volt sokkal rózsásabb a helyzet – minden meccsünkön papírforma eredmény született, így biztossá vált az is, hogy nem csak a mi kezünkben van a sorsunk. Mind a Kecskemétet, mind az Aramist le kell győznünk, míg utóbbi pont nélkül kell maradjon, a hátralévő két fordulóban. Ez pedig igencsak komoly erőpróba lesz, hiszen az Aramis ellenében nem igazán van okunk büszkélkedni, a Kistarcsa meg nem tanúsítja azt az ellenállást, amit az alapszakasz végén.

Ezzel az okfejtéssel nem is szabad foglalkoznia a fiúknak, nekik az előttük álló negyven percre kell fókuszálni – a többi majd alakul, ahogy alakul.

A viadal 20:30-kor veszi kezdetét és élőben követhető a SPORTMÉDIA youtube csatornáján!

Hajrá srácok, hajrá TFSE!!

Facebook

Szakmai Partner

Kiemelt támogató

Kövess minket mindenhol!