Kosárlabda Női NBI/A

A Győr otthonába látogatunk!

Női kosárlabdacsapatunk a DVTK elleni vereséget követően, az UNI Győr ellen lép parkettre. Vezetőedzőnk, Magyar Bianka ezúttal is több játékost kénytelen nélkülözni, azonban hadra fogható sportolóink egytől egyig elszántan várják az újabb kihívást.

Chanise Jenkins után Burján Laura is ismét harca kész állapotban volt már a DVTK ellen. Laura a legutóbbi meccsen már tíz, Trixy pedig a PINKK és a DVTK-val szembeni összecsapáson is több mint harminc percet töltött a parketten. A hiányzók oldalán most Theodoreán Alexandra és Elisabeth Pavel (továbbá Baa Dominika) lesznek – pótlásuk nem lesz egyszerű feladat.

Aktuális riválisunknál is vannak sérültek – példának okáért Török Ági, aki egy súlyosabb sérülésből lábadozik jelenleg. A Rába-partiak két fordulóval ezelőtt legyőzték a bajnoki címvédő Sopron együttesét, az előző körben viszont már nem bírtak a Szekszárddal. A tolnaiak nyolc ponttal múlták felül a győrieket, akik továbbra is őrzik harmadik helyüket a tabellán.

Győri öröm a Sopron elleni meccsen!
Forrás: HUNBASKET
A Szekszárd ellen már nem jött össze a bravúr.
Forrás: HUNBASKET

A legutóbbi egymás elleni összecsapáson tíz pontos vendég siker született a Városmajorban. Akkor – a viadal több periódusában is – fel tudtuk venni a harcot Iványi Dalma tanítványaival, azonban a kulcsszituációkban jobb volt a Győr, így végül nem maradt esélyünk felülkerekedni rajtuk.

Októberben megvolt a sanszunk egy szép eredmény elérésére – reméljük ezúttal is meglesz!
Forrás: HUNBASKET

A találkozó szombaton kerül megrendezésre. Kezdés: 17:00

Élő stream az alábbi linken:
https://mindigtvgo.hu/details?id=12344176&type=7&srcCarouselId=138

Hajrá csajok, hajrá TFSE!!